Utskrift

Frakt og retur

Skrevet av Viktor-Andre.

Vi har en meget lav kostnad på frakt. Vi tar KUN kroner 90,- i frakt uansett hvor mye du bestiller. Ingen andre kostnader påløper så lenge du betaler med kredittkort.

Transportskade
Du som kunde må melde eventuelle transportskader til oss innen 2 dager etter mottakelse av varen dersom erstatningskrav skal kunne gjøres gjeldende. Original emballasje må framvises. Er det synlig skade på emballasjen må dette fremvises for Posten, da de står ansvalige for at din pakke skal komme helskinnet frem til deg.

Leveringstid
De aller fleste av våre kunder har pakken sin ca 2 uker etter at de har bestilt.

Vi har ca 2 uker produksjonstid på alle produkter. Posten bruker deretter normalt 1-4 virkedager (mandag til fredag) på å sende pakken hjem til deg, men i visse tilfeller kan de bruke noe lengre tid.

PS. Leveringstiden til posten er gjerne litt lengre til Nord Norge enn resten av landet, men småpakker tar som regel ikke mer enn 2-3 dager.

Ved retur
Ønsker du å sende noe i retur så MÅ DU sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ta kontat med oss på telefon for å få avtalt en retur. Kontakt info finner du under "Kontakt oss" i menyen til høyre. Når du returnerer en vare er det ekstremt viktig at varene blir returnert i ORGINAL EMBALLASJE også eventuelle plasstikkposer varene ligger i. Pass også på å legge varene ned i riktig pose med riktig modellnummer. Send med ordrenummer eller fakturanummer og returnummer du har fått av oss sammen med returen. Finner du ikke fakturanummeret er det viktig at du legger ved i pakken Navn, Adresse, telefonnummer og epostadressen. lik den du er registrert med på vår side.

VIKTIG! Mottar vi en pakke med feil som foreksemple manglende orginal emballasje eller fakturanummer/personalia forbeholder vi oss retten til å trekke opp til kr 150 NOK fra returbeløpet.

MERK! Av hygieniske grunner kan vi ikke ta retur på undertøy  og lignende produkter.